Undertexter

Gör din video tillgänglig och öka din videotrafik

På Such a Story förstår vi vikten av att kommunicera effektivt. Vi är specialister på att skapa professionella undertexter för en mängd olika videoformat, allt från dokumentärfilmer och företagspresentationer till YouTube-vloggar. Vår tjänst är utformad för att bryta ner språkbarriärer och göra ditt innehåll tillgängligt för en bredare publik. Vi erbjuder en snabb, noggrann och prisvärd undertextningstjänst som är anpassad efter ditt behov. Vi tar hand om allt, från noggrann transkription till tidkodning och synkronisering av undertexter med ditt videoinnehåll. Oavsett vilken typ av filmmakare du är finns vi här för att hjälpa dig.

Varför är undertexter så viktiga?

Ökad tillgänglighet

Undertextning gör att ditt innehåll kan nå ut till fler människor. Det hjälper de som har hörselnedsättning, icke-modersmålstalare och även de som kanske tittar på dina videor i ljudkänsliga miljöer.

Förbättrad SEO

Sökmotorer kan inte "lyssna" på videor, de behöver text för att förstå innehållet. Genom att tillhandahålla undertexter ökar du dina videors synlighet och ranking på plattformar som Google och YouTube.

Ökad förståelse och engagemang

Videor med undertexter har en högre visningsgrad och tittartid. Detta beror på att undertexter hjälper tittarna att bättre förstå och engagera sig i innehållet, vilket resulterar i längre tittartider och ökad interaktion.

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig till oss om frågor och prisuppgifter. Du kan använda formuläret nedan eller mejla oss: info@suchastory.com