Översättning

Att överbrygga språkbarriärer

På Such a Story översätter vi dina texter från svenska till engelska eller vice versa. Vi arbetar manuellt för att säkerställa precision och kulturell passform. Genom att översätta dina texter kan du nå ut till en större publik, överbrygga kulturella skillnader och expandera din verksamhet globalt. Vi översätter många olika typer av texter, både textmassor och undertexter till videor.

"Varför ska jag översätta mina texter?"

Ökad räckvidd

Genom att översätta dina texter kan du nå ut till en större och mer global publik, vilket ökar möjligheterna för ditt innehåll eller dina produkter att hittas och uppskattas av fler människor.

Kulturell förståelse

Korrekt översättning tar hänsyn till kulturella nyanser och kan hjälpa till att bygga förståelse och förtroende mellan olika kulturer. Detta är viktigt för att skapa en stark och positiv relation med din internationella publik.

Global expansion

Om du planerar att expandera din verksamhet globalt, är det avgörande att översätta dina texter till engelska. Detta visar att du respekterar och värdesätter din internationella kundbas och kan hjälpa till att driva försäljning och tillväxt på nya marknader.

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig till oss om frågor och prisuppgifter. Du kan använda formuläret nedan eller mejla oss: info@suchastory.com