Om företaget

Such a Story: Vi gör din historia tillgänglig

Such a Story AB, grundat i Sverige hösten 2021, är mer än bara ett företag – vi är din partner inom undertextning. Med en stark fokusering på svenska och engelska, är vi experter på att göra berättelser tillgängliga och förstådda, oavsett språkbarriärer. Vi tror på kraften i berättelser och strävar efter att skapa förbindelser genom vårt arbete.

 

Vår styrka ligger i vårt dedikerade team. Trots att vi är ett litet team, är vi starka, dynamiska och fullt utrustade för att hantera alla dina undertextningsbehov. Vi strävar efter att ge varje klient en hög grad av personlig service, vilket innebär att du alltid är i kontakt med oss, varje steg på vägen.

 

Men vår expertis sträcker sig även bortom undertextning. Vi erbjuder också tjänster inom översättning och bokutgivning, vilket ger oss möjligheten att erbjuda en heltäckande lösning för dina språkliga behov.

 

På Such a Story tror vi att kvalitet inte behöver vara dyrt. Våra tjänster erbjuder exceptionellt värde, tack vare vår konkurrenskraftiga prissättning och snabba leverans. Vi är engagerade i att leverera lösningar som inte bara uppfyller, utan överträffar dina förväntningar.

 

Välkommen till Such a Story, där din historia är vår prioritet.

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig till oss om frågor och prisuppgifter. Du kan använda formuläret nedan eller mejla oss: info@suchastory.com